National Post: "Blackout VS kwam door UFO's"

Gerson (M4stermind)
Volgens bronnen is de stroomstoring in de VS van vorige week door UFO's veroorzaakt. Dit schrijft the National Post van Canada. In 1965 vond er een soortgelijk incident plaats als de stroomstoring van vorige week. De "Great Northeast Blackout" vond plaats op 9 november 1965 om 17:16. Het elektriciteitsnet onderbrak voor vier seconden. New York, Ontario, het grootste gedeelte van New England en delen van New Jersey kwamen toen binnen vijf minuten zonder stroom te zitten. Hierdoor kwamen 30 miljoen mensen 13 uur zonder stroom te zitten.

De oorzaak van de storing was volgens bronnen, waaronder auteur Yorko Bondarchuk van het boek UFO Canada, het gevolg van hoge UFO-activiteit. De UFO's werden veelal aan de westkust van Canada gezien, en men denkt dat deze voor stroomonderbrekingen kunnen zorgen. Premier Lester B. Pearson werd toentertijd beschuldigd van het achterhouden van buitenaardse inmenging in de blackout in 1965.

Volgens bronnen, waaronder ufoloog Donald Keyhoe, heeft de overheid toen het 'Gebroken Relais' verhaal bedacht om de aandacht te verschuiven, en niet de ware toedracht te onthullen. Ook de blackout in 1965 werd teruggeleid tot de elektriciteitscentrale bij de Niagara Falls. Volgens Bondarchuk doen de aliens dit niet expres, maar is het een neveneffect van de aandrijving van de buitenaardse schepen. Plaatjes van UFO's.