Terminator 4 nu al in voorbereiding

Robert (RRRobert)
Akker had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Of dit te maken heeft met de extra aandacht vanwege de politieke ambities met Arnold Schwarzenegger is niet bekend, maar Terminator 3 is nog maar net in de bioscoop te zien, of deel vier is alweer in de maak. Op dit moment is men druk bezig met het schrijven van het script voor de vierde Terminator. De verwachting is dat dit over circa negen maanden klaar is, waarna er begonnen kan worden met filmen.

Mocht de politieke carriere van Arnold inderdaad serieus gestalte krijgen, dan is het vrijwel uitgesloten dat hij ook in dit deel nog te zien zal zijn. De "Austrian Oak" heeft al aangegeven zijn acteercarriere op te geven, mocht hij verkozen worden tot gouverneur van CaliforniŽ.

Volgens de producenten komt in Terminator 4 nog meer de nadruk te liggen op het fenomeen tijdreizen en de strijd tussen mens en machine. Zij zijn dan ook vastbesloten om deze vierde Terminatorfilm te maken.

Op 3FM wist men trouwens gisteren te melden dat alle Schwarzeneggerfilms voorlopig door de Californische televisiestations in de ban zijn gedaan. De reden hiervoor is, dat men bang is dat dit als politieke promotie kan worden gezien, waardoor de andere politieke opponenten mogelijk ook een "evenredig deel" aan zendtijd zouden kunnen opeisen.