Sensation White verbleekt bij Black

Nolius
Sensation Black heeft Sensation White doen verbleken. Het dancefeest dat gisteren in de Amsterdam ArenA werd gehouden werd een knallend feest. Alle 30.000 bezoekers waren in het zwart gekleed. De voortekenen voor een knallend feest waren bij aankomst al aanwezig. Vanaf een afstand schenen er felle lichten door het dak van het stadion. Uit bijna alle auto's die de parkeerplaats opreden, klonk de live-uitzending van ID&T Radio.

De Japanse dj Takkyu Ishino liet het stadion na 01.00 uur pas echt uit zijn dak gaan. Met een show vol vlammenwerpers en lange Chinese draken kwam het feest goed los.
Sensation Black in de ArenA
Vrijwel iedereen op de dansvloer ging uit zijn dak toen twintig minuten lang alleen maar van tevoren gemixte hits klonken, aangevoerd door de hit 'I Like it Loud' van Marshall Masters. Concurrerend partyorganisator Rocco van Awakenings verbijt zich backstage over het simpele concept. "Ik betaal dubbel zoveel aan artiesten voor Awakenings en hier verslaat de megamix de dj's. Het is een geniaal concept."

Foto: Weirdinside.nl