Site onthult "wereldschokkend'' nieuws

Gerson (M4stermind)
Een site beweert dat de Amerikaanse autoriteiten een Ark gebouwd hebben. Tijdens een vakantie vond de man, genaamd HM, een halfgesmolten fototoestel met een beschadigd rolletje er in. Toen hij het rolletje ontwikkeld had bleek op de foto's een gigantische railsstructuur te staan die naar de ingang van een hangar leidt. In de hangar is een onderzeeboot-achtig vaartuig te zien. Toen de autoriteiten er achter kwamen dat hij het rolletje in zijn bezit had, zegt hij verschillende keren van hogere hand gewaarschuwd en bedreigd te zijn.



Er is een hele hype ontstaan toen HM op 12 oktober 2002 de site online zette waarop hij schreef dat hij 8 maart 2003 wereldschokkend nieuws zou onthullen. Er deden veel speculaties rond, van dat het een hoax zou zijn tot een UFO-basis. Opvallend is dat een andere site soortgelijke foto's heeft met een aansluitend verhaal waarin beschreven wordt hoe de fotograaf motorproblemen in zijn vliegtuig kreeg. Op hetzelfde moment kwamen er twee helikopters die het vliegtuig commandeerden terug naar een vliegveld te gaan. Ondanks de motorproblemen haalde het vliegtuig het vliegveld. Op het vliegveld werd de man door gewapende mannen ondervraagd, waarom een Australiër in een verboden gebied in Peru foto's aan het maken was.

HM zegt dat er de woorden "Ark II" op het schip te lezen zijn. Hij beweert dat er binnenkort mogelijk een grote vloed zal komen en de overheid de ark gebouwd heeft om belangrijke mensen en dieren in onder te brengen.