Michael Jackson uitverkozen tot loser van het jaar

Johan (LWaS)
PPL had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Popster Michael Jackson is door het Amerikaanse tijdschrift People maandag uitgeroepen tot 'loser' van het jaar.

Zijn eerste plaats heeft 'Wacko Jacko' vooral te danken aan zijn verbale aanval op de baas van zijn platenmaatschappij en het in een Berlijns hotel buiten een raam houden van een van zijn kinderen.

Andere bekenden die net als Jackson een nominatie hadden voor de titel van de loser van het jaar waren onder anderen zanger George Michael, acteur Robert Blake en senaatsleider Trent Lott. Lott moest aftreden in verband met vermeende racistische uitspraken. George Michael durft niet meer naar de VS, waar zijn vriend woont, nadat een krant een artikel had geschreven over de ,,viezerik van het jaar die de 11e september besmeurt''. Blake is aangeklaagd voor de moord op zijn vrouw.

Maar al deze beroemdheden hebben het dus kennelijk niet gered tegen Michael Jackson. Behalve het buiten een raam vasthouden van zijn jongste kind maakte de popster Sony-baas Mottola uit voor racist, verscheen hij met zijn oudste twee kinderen gehuld in een sluier in de dierentuin en maakte hij zijn opwachting in een rechtbank met een neus die de indruk wekte uit elkaar te vallen.