BB bediening ten einde

Lyndsey (pluisje)
Het viel niet meer voor beide partijen, de onderdanige rol die de Bunkerbewoners dit weekend moesten vervullen.
In de live-uitzending van donderdag besloten de kijkers dat de Bungalowbewoners dit weekend bediend werden door de Bunkerbewoners.

Natuurlijk viel dit niet mee voor de Bunkerbewoners, die al een tijdje in de arme omstandigheden zitten, en de wetenschap hebben hier nog zeker t/m donderdag te moeten vertoeven. Maar ook voor de Bungalowbewoners was het lang niet makkelijk...

Big Brother had er een heus rollenspel van gemaakt: Ursula en Mustapha waren de Dame en Heer de huizes in de Bungalow, en de overige Bungalowbewoners speelden hun gasten. De Bunkerbewoners hadden ieder een functie, varierend van butler tot koksmaatje, die zij serieus moesten uitoefenen. Degene die dit volgens BB het beste deed, kon hier een luxe diner en filmavond mee winnen.

Al snel bleek dat met name Judith het moeilijk vond haar medebewoners te commanderen, zij bleef ze zien als medebewoners ipv personeel. Ook Mustapha hield zich niet altijd aan zijn rol, hij maakte zelfs de opmerking dat hij hoopte dat de Bunkerbewoners de feestavond zouden winnen.

De uitslag is zover wij weten nog niet bekend, al is de kans natuurlijk erg groot dat de Bunkerbewoners gewonnen hebben, omdat goed te zien was dat zij zich veel beter aan hun rol hielden.