BB dropt 4 bewoners

Lyndsey (pluisje)
Een nieuwe Confrontatie vandaag, in de vorm van een dropping!
Twee duo's gaan met elkaar de Confrontatie aan. Jeanette en Arthur nemen het op tegen Judith en Laurens, zij krijgen de mededeling zich warm en sportief aan te kleden. Even later moeten zij zich melden op het speelveld, waar zij echter niet zullen blijven. Er staat hen een heuse dropping te wachten!

Dan worden ook de achterblijvers, die geen idee hebben wat de bedoeling is, in de opdracht betrokken. Zij moeten een rebus oplossen. Zodra zij dit gedaan hebben, mag hun team vertrekken. Geesje zorgt ervoor dat het Bungalowteam, Judith en Laurens, als eerste mag beginnen aan de opdrachten. Even later heeft ook Margriet de rebus opgelost en mogen ook Jeanette en Arthur op pad. De 4 bewoners verlaten het BB terrein, zoveel is duidelijk, maar waarheen zij gaan en wat zij moeten doen is de achtergebleven bewoners een raadsel.

De opzet wordt uiteindelijk toch wat duidelijker: De 2 duo's zijn ergens gedropt en de overige bewoners moeten opdrachten uitvoeren, waar ze hun duo mee kunnen helpen. Ook de beloning voor de winnaars is bekend: Het winnende team mag een week lang in de Bungalow vertoeven.

Verder houdt BB het verloop van deze opdracht zo veel mogelijk geheim, zo lijkt het.