De nominaties zijn begonnen!

Lyndsey (pluisje)
Het is eindelijk zover: De bewoners moeten nomineren.
Deze week moeten de bewoners kiezen uit de vrouwen om te nomineren. Het vragenvuur dat zij eerder deze week kregen in de zogenaamde "hel" was hier een voorteken van. De resultaten hiervan zijn inmiddels ook bekend.
De heren vinden Judith en Geesje de betrouwbaarste personen in het huis (van de dames dan). De dames op hun beurt zijn dat wat betreft Judith wel met hun eens, zij is de betrouwbaarste. Maar Geesje eindigt, samen met Ursula, juist onderaan.

Daniela moest, in de uitzending, als eerste een naam noemen. Zij nomineert Ursula, omdat ze haar niet goed kent en maar weinig raakvlakken met haar heeft.

Ook de overige bewoners hebben inmiddels een naan moeten noemen. Helaas heeft BB nog niet bekend gemaakt wie op wie gestemd heeft, maar user simba wist op ons BB4 forum van een groot aantal bewoners de stem te achterhalen:

Daniela nomineerde Ursula,
Mustapha nomineerde Judith,
Jeanette nomineerde Daniela,
Arthur nomineerde Daniela,
Geesje nomineerde Daniela,
Dennis nomineerde Geesje,
Ting nomineerde Geesje,
Stefan nomineerde Ursula,
Margriet nomineerde Ursula,
Judith nomineerde Ursula en
Ursula nomineerde Jeanette.

De volledige nominatie is waarschijnlijk vrijdag op tv te zien. Inmiddels is wel duidelijk, dit valt ook te lezen op de BB site, dat Daniela, Geesje en Ursula genomineerd zijn.