BB Weekend perikelen

Lyndsey (pluisje)
Ook het afgelopen weekend gebeurde er weer van alles in het BBhuis.
Zo mocht Daniela met Margriet mee voor een dagje Bungalow, wat Margriet gewonnen had door 24 uur te zingen. Helaas verpeste Daniela het voor zichzelf en de hele groep, door snoep mee te smokkelen en wat andere dingen die eigenlijk niet door de strenge BB-beugel konden. Gevoelg hiervan is dat zij 48 uur langer in de Bunker moet blijven, en dat er bij het eerstvolgende feestje geen Bunkerbewoners aanwezig zullen zijn.

De Bungalowbewoners krijgen een Confrontatie, zij moeten zo lang mogelijk het afgesproken dansje doen op Corry Konings' uivoering van de Ketchup Song. Daniela, Judith en Margriet houden dit het langste vol, en mogen met hun partners Ting, Laurens en Jeanette naar de Bungalow. Ware het niet dat Daniela nog een sanctie van 48 in de Bunker heeft uit te zitten, en dus zielig achterblijft.

Verder kregen de Bewoners hard nieuws te verwerken: Iedere bewoner die nu nog de regels op enige manier niet nakomt, heeft een probleem. Het niet naleven van de regels wordt vanaf nu namelijk opgevat als een vrijwillige exit-verklaring. Met name Daniela zal dus goed op haar tellen moeten gaan passen, zij heeft al twee keer de regels overtreden, en lijkt op dit moment geestelijk allesbehalve stabiel. Hoofdredactrice Hummie van der Tonnekreek onthulde in het programma Life & Cooking zelfs, dat Daniela "tot de grens gedreven is, en er misschien wel vrijwillig uitgaat".

De policy wat betreft BB4 op Fok! lees je hier