Stel doodde zoontje na loting

Rob (R@b)
Wegertje, Dwarsligger, t.t, Chadi, b.-.s, Poppekindje, LuCarD en vooghel hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

In België heeft een stel uit Antwerpen dit weekend hun zoontje van 20 maanden vermoord en begraven in het bos. Het paar nam het jongetje zaterdagavond mee naar een natuurreservaat. Daar bepaalde een loting (d.m.v strootjetrekken) dat de 22-jarige man het kind zou vermoorden, terwijl de 21-jarige vrouw haar kind vasthield. Het kind kwam om het leven door een messteek, nadat een poging tot wurging was mislukt.

Enkele uren na de moord kreeg de man spijt van zijn daad. Hij ging naar de politie en biechtte de moord op. Hij wees de plek aan waar hij zijn zoontje had begraven.

Het doden van de kleine Olivier was volgens de ouders de 'enige oplossing' om een einde te maken aan hun financieel uitzichtloze situatie. Volgens de politie staat vast dat het stel in armoede leefde. De ouders waren werkloos en leefden van de bijstand. Na de geboorte van hun zoontje werd de situatie alleen maar slechter.