Doodskist met verkeerd lijk ingevlogen

Mark (Wanco)
Tijdens het openen van de doodskist van een overleden man in Californië, kregen de familieleden het flink te verduren. De kist bevatte namelijk niet de overleden persoon, maar in de kist lag een andere overleden man. De doodskist met het overleden familielid was per ongeluk naar Griekenland gevlogen.

Na onderzoek bleek dat het stoffelijk overschot vanuit Californië naar de geboorteplaats van de overleden man in Mexico vervoerd moest worden. Echter bij het openen van de kist in Mexico lag er een onbekende, zwarte man met een sigaar in zijn mond. Tevens lag er een boek over de Twin Towers in de kist. Delta Airlines gaf toe dat ze ze het lijk vervoerd hadden vanuit Californië naar Griekenland en een andere doodskist naar Mexico hadden gevlogen. Er was dus een wisseling van de doodskisten opgetreden.

Dit is maandag bekendgemaakt door de Amerikaanse krant San Jose Mercury News. De lijken zijn inmiddels teruggekeerd. Het ene lijk wordt alsnog in Mexico begraven en het onderzoek naar de identiteit van het andere lijk loopt nog.