Big Brother 4: Gebeurtenissen Dag 2

Lyndsey (pluisje)
Het lijkt alsof de bewoners zich in alle rust mogen voorbereiden op het begin van de TV-uitzendingen op zondag. Met zijn allen zitten zij in de luxe bungalow en gaan zij hun eigen gang.
Natuurlijk gebeurde er wel het een en ander vandaag. Martijn Krabbé verliet rond 13.30 het BBhuis waar, waar hij sinds gistermiddag in verbleef. Over zijn korte verblijf vertelde hij: "Ik ben blij dat ik het heb meegemaakt. Het heeft me heel erg aangegrepen. Ik voel me een ander mens, sinds ik uit het Huis ben." De bewoners meldden na zijn vertrek dat zij vooral zijn kookkunsten zullen gaan missen.

Ook heeft er vandaag een journalist in het huis rondgelopen, die de bewoners wat vragen mocht stellen. Hier zijn echter van de kant van Big Brother geen officiële mededelingen over gedaan, dus het is niet duidelijk wat het doel hiervan precies geweest is.

Ondertussen druppelt er steeds meer informatie binnen over de bewoners. Zo zijn de woonplaatsen van enkele bewoners vrijwel zeker. Jeanette komt uit Emmeloord, Margriet en Stefan uit Amsterdam, Ursula (momenteel nog niet in het BBhuis) uit Deventer en Judith uit Alkmaar.

Daniela was vandaag nogal overstuur en vanavond legde zij uit waarom: Haar familie bestaat uit Jehova getuigen die haar verstoten hebben toen zij aangaf hier niet langer in mee te gaan. Om deze reden heeft zij moeite met groepjes en kliekjes, maar heeft ze tegelijkertijd het gevoel dat ze wel ergens bij wil horen.

Het wachten is op de eerste Confrontatie en de bewoners die als gevolg hiervan in de Bunker plaats zullen moeten nemen. Wanneer deze Confrontatie plaats zal vinden is echter nog niet bekend.

Op het BB4 forum kun je discussiëren over Big Brother in al haar facetten, op de FP aub alleen reacties op het nieuwsbericht. Offtopic reacties zullen worden verwijderd.