[update] Big Brother 4 is begonnen!

Lyndsey (pluisje)
Het is zover: Big Brother 4 is begonnen!

Vanmiddag rond 16.00 uur was het zover: de eerste bewoners trokken het BBhuis binnen. De opmerkelijk grote groep van 20 personen zal naar alle verwachting niet in zijn geheel in het huis blijven. Net als vorig jaar zal een gedeelte van de groep op een locatie elders worden ondergebracht.
De groep bestaat uit 10 mannen en 10 vrouwen.

Over het concept van BB4 doen veel verhalen de ronde. Zo wordt er gesuggereerd dat de bewoners aan het arme deel van het huis in een kooi zullen zitten en zou er een zwembad zijn aangelegd.

Vooralsnog is BB4 nog niet op TV te volgen, de openingsuitzending is op zondag 1 september bij Yorin. Tot die tijd kun je gratis de streams bekijken en de verslagen lezen die "onze" streamverslaggevers hiervan maken. Kijk hiervoor op ons BB4forum.

Ook op deze plek zullen we jullie regelmatig op de hoogte houden van de verwikkelingen van Arthur, Bo, Bram, Carmen, Daniela, Dennis, Geesje, Jeanette, Joyce, Judith, Laurens, Marc, Margriet, Martijn, Mustapha, Sandra, Stefan, Ting, Ursula en Wouter.



Endemol houdt de emoties in de hand.
De afleveringen van het vorige seizoen waren veel te negatief, zegt P. Römer producent van Endemol Nederland. "Er waren te veel ruzies. Op het einde waren er geen gezonde verhoudingen meer. De laatste twee weken had ik het zelf als kijker wel gezien." Na de eerste vijftig uitzendingen stemt de kijker elke week weer een kandidaat weg. De uiteindelijke winnaar maakt kans op maximaal 500.000 euro.