Psychiatrische patiënt vermist na verlof

Meira (Nijntjuh)

mike.matar had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Sinds woensdag 7 augustus is een man spoorloos. De man, die op een gesloten afdeling van een psychiatrische inrichting in Eindhoven verbleef, heeft dringend medicijnen nodig. Voor zijn leven wordt gevreesd.

De man, die aan zware depressies lijdt en contact met andere mensen schuwt, keerde afgelopen woensdag niet terug van een kort verlof om een winkel buiten de afdeling te bezoeken. Naar later bleek, is hij helemaal niet in die winkel geweest. Vanaf dat moment ontbreekt ieder spoor.

Signalement: lengte 1.85 m, normaal postuur, donkerblond achterovergekamd haar, volle baard, uit elkaar staande boventanden en opvallend rode vlekkenop zijn voorhoofd. Op het moment van zijn verdwijning was hij gekleed in een blauw jack met opvallende opzetstukken, een dunne donkerkleurige trui, een pantalon waarvan de kleur onbekend is, en halfhoge bruine schoenen.

Mensen die deze man hebben gezien kunnen kontact opnemen met de politie Brabant Zuidoost (tel: 040-2331045). Vanavond wordt een politiebericht met foto uitgezonden op Nederland 3 om 22.10 uur.