The Bar blijft nog even open

Peter Breuls
De kijkcijfers van The Bar, de huidige realitysoap van Yorin, vallen niet vreselijk mee. Toch is de zender niet van plan het programma al te stoppen. Dat meldt AnTjE ons via de newssubmit.

The BarHet station heeft na dagenlang vergaderen dinsdag besloten nog even door te gaan. "Het heeft er om gespannen", geeft een woordvoerster toe, "maar we denken dat met extra impulsen het programma toch interessant blijft tot de oorspronkelijk geplande einddatum van 2 juli. We gaan de individuele strijd meer voor het voetlicht brengen, maar doen dat binnen het oorspronkelijk vastgestelde programmabudget."

De zender verwacht niet door de veranderingen ineens enorm stijgende kijkcijfers te krijgen. Vanaf de eerste uitzending kijken er gemiddeld 180.000 mensen, maar in de maand mei liep dat terug naar 150.000. Yorin hoopt in de laatste maand enkele kijkers meer voor het programma te winnen.

In ieder geval is The Bar nog niet het einde van reality-tv voor de zender. Er wordt door Yorin nog steeds gesproken over een vierde deel van het aloude Big Brother...