[F1] Albers in onderhandeling met Arrows

Kris (KingShakur)
The FoXman had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Christijan Albers onderhandelt met Arrows over een eventuele positie als testcoureur voor het Engelse team. Vorig jaar was de jonge coureur uit Laren al officieel testcoureur bij Minardi en racete hij in het DTM. Ook dit jaar behoudt hij de banden met Paul Stoddart in combinatie met de Duitse toerwagens.

Echter is een realistische Lodewijk Varossieau, de manager van Albers, van mening dat zijn pupil ook eens bij een ander team moet gaan testen, omdat hij bij Minardi gewoonweg niet echt opvalt.

Paul Stoddart heeft ook al meerdere malen aangegeven dat Albers veel geld nodig heeft om kans te maken op een racezitje bij zijn Minardi. Echter is Stoddart wel op zoek geweest naar sponsoren voor de Nederlander. Nu bleek dat Albers onderhandelt met Arrows is de Minardi-baas van mening dat hij Albers niet wil tegenhouden, maar hem ook zeker niet zal adviseren te werken met Walkinshaw.

"Als Albers zich wil laten naaien door Walkinshaw dan moet hij dat doen. Hij kan beter bij een team blijven dat hem niet alleen gebruikt om geld te verdienen", aldus Paul Stoddart.