Verwarring over aangetroffen lijk

Jim (twired)
milldennium had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Er is een hoop verwarring ontstaan over een lijk dat in Karachi, Pakistan is aangetroffen. Volgens ABC News is het een stoffelijke overschot van de ontvoerde journalist Daniel Pearl. Volgens de Pakistaanse politie is het iemand anders, zie de Update.

ABC:
De ontvoerde Amerikaanse journalist Daniel Pearl is dood. Zijn lichaam is gevonden,meldt de Amerikaanse tv-zender ABC. Emails van de gijzelnemers spraken al over de dood van de Amerikaan.

Zijn lichaam, dat verscheidene schotwonden vertoonde, is in Karachi uit een auto geworpen,zo melden bronnen rond de politie van de Pakistaanse hoofdstad.In het ziekenhuis werd Pearl doodverklaard.

In e-mails die de Amerikaanse zender ontving,eisten de ontvoerders onder meer een betere behandeling van de gevangenen in Guantanamo Bay,op Cuba,en het vertrek van Amerikaanse journalisten uit Pakistan.

UPDATE
Het lijk van de vermoorde man die vandaag in Karachi uit een auto is gegooid,is anders dan eerder gemeld, vermoedelijk niet van de ontvoerde journalist Daniel Pearl.Dat zegt het hoofd van de politie,die een foto van het met kogels doorzeefde lijk aan collega's van Pearl heeft getoond.