Fok! en GoT actie voor kinderziekenhuis

Rob (R@b)
Fok! en GoT unite!.. voor kinderziekenhuis.

AMC-actieNaar aanleiding van een kerstwens van het AMC, hebben Fok! en GoT de handen ineengeslagen. De kinderafdeling van het AMC wilde graag pc's voor de afdeling Oncologie, zodat de jonge patiëntjes spelletjes konden spelen.

Afleiding is voor een ernstig en langdurig ziek kind van groot belang. In het ziekenhuis liggen en vaak ver weg zijn van alles wat vertrouwd is, is voor een kind heel erg vervelend. Afleiding in welke vorm dan ook, is voor hen ontzettend belangrijk.

Fok! en GoT hebben nu het plan opgevat om aan de Fok!kers en Tweakers te vragen of zij, of mensen in hun omgeving, onderdelen hebben staan die men niet meer gebruikt (maar wel nog goed zijn), spelletjes waar men nooit mee speelt (maar die wel legaal zijn), of handig zijn en bereid om voor het goede doel een oude pc-bak draaiende te krijgen. Of een ritje naar het AMC willen maken om daar de spullen te brengen. Of: een veeeeel beter idee hebben dan wij tot nu toe bedacht hebben!

Fok! en Tweakers willen dus de kinderen in het ziekenhuis een kans geven om hen met oude spullen een mooie afleiding te bezorgen. Wil je meedenken, spullen geven, meeknutselen: kijk dan even naar de volgende link.
Mailen kan naar Catootje of Slakkie.