Exit Kelly, teams samengevoegd

Nick (Marble)
Big Brother is zijn diva kwijt. Kelly heeft het huis moeten verlaten en de twee teams zijn weer samengevoegd. De laatste zes overgebleven bewoners zijn Diane, Andries, Daniëlle, Leo, Gert-Jan en Sandy.
Donderdagavond 13 december heeft Kelly het Big Brother huis verlaten. Na een spannende week waarin het ging tussen haar en Daniëlle was zij degene die moest vertrekken. Met 80,1% voor Daniëlle en 19,9% voor Kelly was er verder weinig reden tot twijfel daarover.

Kelly nam haar exit goed op, ze was graag nog gebleven maar was ook dolblij om haar ouders en zusje na 97 dagen weer te zien. Big Brother verliest met haar exit één van de spraakmakendste bewoners tot nu toe.

Direct na de exit van Kelly werd het hek tussen Arm en Rijk open gezet en mochten de laatste zes overgebleven bewoners zich samenvoegen in het Rijke gedeelte. Het captainschap van Andries en Sandy kwam hiermee te vervallen.

Er moest ook weer één bewoner live in de uitzending nomineren en dit keer was het de beurt aan Daniëlle. Zij stemde op Gert-Jan, omdat ze niet op één van de andere bewoners wilde stemmen.

Zie ook het Fok! Big Brother The Battle Forum