Team van Sandy wint quadbattle

Nick (Marble)
Maandagmiddag krijgen de bewoners een quadbattle te verduren. De bewoners moeten een parcours afleggen op quads. Dit is op zich niet zo moeilijk, ware het niet dat dit geblinddoekt moet gebeuren.
De andere bewoners moeten de bestuurders van de quads veilig het parcours over leiden. Daarbij mogen balletjes die op de pilonnen langs het veld zijn gelegd niet vallen.

Uiteindelijk vallen erbij het team van Andries 12 balletjes en bij het team van Sandy 5. Het team van Sandy heeft dus gewonnen en mag naar de rijke kant verhuizen. Hierbij gaat de wens van Kelly om nog één keer in Rijk te kunnen vertoeven, mocht zij donderdag vertrekken, in vervulling.

Gert-Jan bouwt naar aanleiding van de gewonnen battle een feestje in de badkamer. Hij gooit een paar zwembanden in het bad en springt er bovenop. Hij heeft hier veel lol in.

De boel wordt zo nat dat het water zelfs de huiskamer instroomt en er kortsluiting ontstaat en stoppen doorslaan. Dit tot groot ongenoegen van Leo. Big Brother waarschuwt hem voorzichtig te doen en niet op blote voeten rond te lopen.

Zie ook het Fok! Big Brother The Battle Forum