Dode vrouw in bosjes bij Westeinde

Rick (rickmans)
4]-[ Highlander had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De Haagse politie heeft vanmorgen vroeg het stoffelijk overschot gevonden van een jonge vrouw. Zij lag in de bosjes achter het Westeinde Ziekenhuis. De politie houdt er ernstig rekening mee dat de vrouw door een misdrijf om het leven is gekomen.

De vrouw, die een donkere huidskleur heeft, was gekleed in een blauwe spijkerbroek en een zwart T-shirt. Ze werd even na acht uur gevonden door een voobijganger. De technische recherche was vanmorgen lange tijd bezig met sporenonderzoek. Het slechte weer bemoeilijkte het speurwerk aanzienlijk. Er moest worden gewacht tot een tent over de vrouw was geplaatst zodat de regen geen sporen zou uitwissen. De identiteit van de vrouw is nog onbekend, maar het is goed mogelijk dat zij in het ziekenhuis werkte. Het paadje tussen de bosjes loopt van het ziekenhuis naar de zusterflat.

---
Even ooggetuigeverslag/ geruchten omdat rickmans hier 10 meter vandaan woont ongeveer

Er wordt gezegd dat haar keel was doorgesneden en deze vrouw, van waarschijnlijk Antilliaanse afkomst wordt gezegd, lag op een paadje wat slechts door enkele personen benut wordt, en deze werken in het ziekenhuis, de meeste mensen, die in het ziekenhuis werken, gaan via de garage een enkeling gebruikt dit paadje. Tevens lag de vrouw half in de bosjes en half op het paadje. Als laatste toevoeging hoorde ik, toen ik langs reed op mijn fiets de betrokken rechercheur (of zo iemand) praten over een ontzield lichaam wat eventueel kan duiden op een verkrachting.