Geri Halliwell bezeten door de duivel

Tijmen (Tyme)
Hanzzz had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Geri Halliwell en Robbie Williams, eens zo goede vrienden, kunnen elkaar niet meer uitstaan. Robbie is zelfs van mening dat Geri bezeten is door de duivel, "Ze is een duivels meisje geworden. Ze heeft een bezeten blik in d'r ogen. Het is echt angstaanjagend."

De Brit heeft ook eindelijk toegeven dat de twee een tijd een seksrelatie hebben gehad. Maar dat is nu voorbij, en daar heeft Robbie geen spijt van. "Of ik haar mis? Ik zou liegen als ik zou zeggen dat het zo was!"

Haar ex-Spicegirls vriendinnetje 'Baby Spice' Emma Bunton heeft in een interview laten doorschemeren dat het ze misschien wel weer op tournee gaan. "Het zou een geweldige show moeten worden, die zowel solomateriaal als Spice Girlmateriaal bevat", aldus Bunton.

Melanie C had zich eerder dit jaar al uitgelaten over de toekomst van de Spice Girls, zij verwachtte niet ooit nog met de Spice Girls op te treden. "Ik ben niet van plan nog tijd en energie in de Spice Girls te steken. Ik voel me al ruim twee jaar niet meer op mijn gemak in de groep. Het voelt niet natuurlijk meer", aldus Mel C. toendertijd.

Emma, wiens solocarrière niet zo van de grond komt is duidelijk positiever. "Het duurt waarschijnlijk nog minimaal een jaar voor alles rond is. Maar het zou een geweldige show kunnen worden", aldus Bunton.