BB3: Vandaag nieuwe bewoners

Peter Breuls
Big brother 3 loopt nu bijna 2 weken. Volgens Big Brother is het de hoogste tijd voor frisse bewoners.
Vandaag zullen, overgevlogen vanuit het Spaanse Huis, drie nieuwe BB'ers het Huis betreden. We stellen ze hier enigzins aan je voor:
Nancy: Nancy is een vrolijk meisje, die verdacht goed met Richard overweg kan. Het is (nog) geen liefde en Richard heeft beweerd dat hij Nancy ook niet zal missen als ze weggaat naar Nederland. Ze kan goed voor zichzelf zorgen en weet het altijd zo te versieren dat ze op haar wenken bediend wordt.

Daniëlle: Daniëlle is het type 'kat uit de boom'kijken. Ze is zorgzaam en gezellig. Wat er ook gebeurt, Daniëlle blijft lachen. Verder is ze buitengewoon sportief: elke dag rent ze fanatiek een aantal rondjes door de tuin om in shape te blijven.

Pascal: Pascal is een pitbull die zich ergens in vastbijt en dan vervolgens niet meer loslaat. Hij houdt ervan mensen te sarren en op de kast te jagen. Hij brengt zijn grappen en grollen op zo'n manier, dat je niet lang boos op hem kan blijven. Hij kan heerlijk koken, dus er staat de bewoners in Almere nog heel wat culinairs te wachten!
Verwacht wordt dat je de nieuwe huisgenoten van Kelly, Frank, Gert-Jan, Diane en Andries vanavond tijdens de late live-uitzending voor het eerst kunt bewonderen.

Meer over de nieuwe bewoners vind je ook in dit topic op het FOK!forum.