Ook Belgische BBbewoners ingelicht WTC

Danny (FOS4)
DaFunLovinCrimin@L had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De moeder van Irena, één van de kandidaten in het Belgische Big Brother-huis heeft de makers van Big Brother laten weten dat een neef van haar omgekomen is bij de aanslag op de WTC-torens, vorige week in New York. De neef van Irena's moeder werkte samen met zijn broer in één van de twee torengebouwen. De broer heeft zich nog in veiligheid kunnen brengen. Irena kende beide broers, maar had er weinig contact mee.

Nu een familielid van één van de bewoners bij de slachtoffers is, worden Irena en alle andere bewoners van het het Belgische BB-huis vanmiddag op de hoogte gebracht van de dramatische gebeurtenissen van vorige week.
Dat gebeurt door de psycholoog en de woordvoerder van de Vlaamse televisiezender VTM Mark Vanlombeek. Dit gesprek zal niet te zien zijn via de webcams op de Big Brother-site noch via CanalDigitaal. De bewoners krijgen beelden te zien van de aanslagen en de verdere ontwikkelingen.

Volgens sommige bronnen hadden 2 Belgische deejays van een ochtendshow plannen om deze week nog stapels recente kranten met modelbouwvliegtuigjes boven de tuin van het BB-huis te droppen.