BB-Huis VS hoort weinig van ramp

Danny (FOS4)
Terwijl de rest van de wereld volledig gericht is de terroristische aanslagen op Amerika, gaan de Amerikaanse "Big Brother 2"-deelnemers door met hun dagelijkse leven zonder veel te weten over de verschrikkelijke gebeurtenissen van afgelopen dinsdag.

Pas na vele klachten van de deelnemers en woedende reacties van de Internet fans kregen de overgebleven drie deelnemers pas donderdag meer te horen over de aanval op het Pentagon, het instorten van de WTC-torens, en het neerstorten van het vierde vliegtuig in Pennsylvania. Voor die tijd wisten ze alleen dat er vliegtuigen op het WTC waren ingevlogen en dat alle vluchten in Amerika waren geannuleerd.

De regels van "Big Brother" houden onder meer in dat de deelnemers geen televisie mogen kijken, geen radio mogen luisteren, niet op het Internet mogen en geen kranten of tijdschriften mogen lezen.
Tijdens de show van donderdag had aanvankelijk weer een deelnemer het huis moeten verlaten. Dit is echter uitgesteld. Hier komt nog bij dat de presentatrice van het programma, Julie Chen, nog steeds in New York is, en dus niet kan meewerken aan het programma. Het Amerikaanse"Big Brother" huis staat op het terrein van CBS Studios in Los Angeles.

Volgende week zal bekend worden wie de winnaar wordt van BB2 en wie 500.000 dollar mee naar huis neemt.