Schotse studente gecharmeerd van Eminem

Rob (R@b)
Volgens een Schotse studente is de rapper Eminem een echte heer. Joy McAvoy ontmoette de rapper tijdens een pauze van zijn optreden in Glasgow. Toen het optreden was afgerond zijn de twee samen naar een feestje in de Cube nachtclub in Glasgow gegaan.

De twintigjarige studente vertelde tegen Daily Record: "Ik had niet het gevoel het zoveelste schatje in een ander stadje te zijn. We hebben wel gekust enzo, maar ik was verbaasd dat hij me niet in bed probeerde te krijgen".
Ze vervolgt: "Na het feestje hebben we de hele nacht in zijn hotelkamer doorgebracht. Ik had een heel andere Eminem verwacht, maar hij was helemaal niet zo chauvinistisch als hij zich voordoet".

"Ik zou nooit met iemand naar bed gaan op de eerste afspraak. Ook niet met een beroemd persoon." Joy hoopt de 28-jarige Eminem volgend jaar weer te kunnen ontmoeten.

Volgens haar heeft hij wel gezegd dat ze elkaar zeker nog een keertje zouden zien. "We hebben telefoonnummers uitgewisseld en ik heb ook zijn e-mailadres. Dat betekent in elk geval dat we contact blijven houden. Hij is echt leuk", aldus een gecharmeerde Joy.