Run op eerste single StarMaker

Rob (R@b)
De debuutsingle "Damn...I Think I Love You" van de Starmaker-talenten dreigt een grote hit te worden. Dat meldt de Yorin persdienst. Slechts enkele dagen nadat de cd uitkwam, heeft een ware run op het populaire schijfje plaatsgevonden. Dat heeft ervoor gezorgd dat bij diverse platenzaken de cd snel uitverkocht was. Platenmaatschappij Zomba zet dan ook alle zeilen bij om de voorraad overal weer op peil te brengen.

"Damn...I Think I Love You" zal volgens voorspellingen van de Stichting Mega Top 40 de komende week zeker de top 5 binnendringen. De single verkoopt dus minstens zo snel als hij tot stand is gekomen.

Nog maar enkele weken geleden doken de twaalf talenten de opnamestudio van John Ewbank in, om de compositie van Tobias Gad en Jacqueline Nemorin vast te leggen.


Bovenstaande werd gemeld door Dropkeutel via de newssubmit.

===

Overigens vallen de kijkcijfers van Starmaker erg tegen. De serie heeft moeite om boven de 300.000 kijkers grens te blijven. Een mogelijke verklaring voor de tegenvallende cijfers is dat elke magie ontbreekt. De serie is voorspelbaar. De mensen die zo graag een ster willen worden, worden dagelijks met de camera gevolgd in al hun doen en laten. Rond echte sterren zit daarentegen veel mystiek.

Verder eiste platenmaatschappij Zomba afgelopen week het vertrek van twee deelnemers ipv één. Ook moeten de aspirant sterren nu vanaf 07:30 tot 23:00 keihard werken.