Rel bij start Big-Brother VIP België

Kris (KingShakur)
R@b had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Net als in Nederland vorig jaar, is men in België na Big-Brother nu begonnen met BigBrother Vips.
Twaalf BV's (Bekende Vlamingen) stapten dinsdagochtend voor maximum tien dagen het Big Brother-huis in. Meteen botsten Jean-Pierre Van Rossem en de Belgische big-brother winnares Betty frontaal.
Van Rossem verklaarde eerder dat hij onmiddellijk zou opstappen wanneer ook Betty in het huis zou zitten.
Van Rossem reageerde furieus. "Ik voel me bekocht door Endemol. Ik heb maandag nog naar Betty's man gebeld. Hij verzekerde me dat ze er niet zou zijn! Zo snel ik kan, stap ik hier nu op. Ik hoop dat ze mij snel wegstemmen. Ik weiger samen met die stomme trut in dit huis hier te zitten. Dat mens is door rond te lopen in haar blote kont een Bekende Vlaming geworden, dat is haar enige verdienste. Als ze begint te lachen, dan springen mijn trommelvliezen, alsjeblieft zeg!"

In het huis kon je een speld horen vallen. Kirrende Betty viel meteen helemaal stil. Hiermee kon ze voor een keer niet lachen. "Ik vind dit geen grap, nee. Jean-Pierre moet niets zeggen. Hij heeft heel zijn leven lang de mensen bedrogen. Je leert mij niet kennen door alleen maar naar Big Brother te kijken."

Note: Jean-Pierre Van Rossem is een omstreden figuur. De man was in de jaren 80 miljardair dankzij een door hem ontwikkelde beleggingsstrategie, daarna ging het mis en werd Van Rossem failliet verklaard. Hierna kwam hij met een politieke partij (ROSSEM) in het Belgisch parlement, maar moest de politiek verlaten toen hij wegens (beleggings)oplichting tot een jarenlange gevangenisstraf werd veroordeeld.