Angela Schijf is weer vrijgezel!

Ronald (Trainspotter)
HighLander had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Het gaat niet goed met Angela Schijf. Althans, op het relatiefront. De voormalige soapster uit GTST heeft alweer een vriendje aan de kant gezet. En zo blijft Angela volharden in haar zoektocht naar een echte liefde.

Angela maakte op haar 17e haar entree in de soap GTST en kreeg al snel verkering met danser Mischa. Ze gingen samenwonen, maar waren beiden zo druk met hun werk, dat de relatie stukliep. Angela switchte van soap naar musical en inmiddels heeft ze ook een filmrol in "Ik ook van jou" op haar naam staan.

Op de première van 'Ik ook van Jou' verscheen ze met haar nieuwe liefde Gerbrand van de Kolck, het broertje van haar musicalcollega Mariska van de Kolck. Stralend poseren ze voor de camera en ze lijken erg happy. Maar nu is die relatie ook weer over.

Volgens bekenden is Angela hyperactief en extreem kritisch. Daar is geen man tegen opgewassen. Misschien is Angela helemaal niet op zoek is naar "vaste" verkering, maar er los-vast vriendjes op na wil houden? Ze pas 20, dus eigenlijk komt ze net kijken wat mannen betreft.