Nina Brink maakt rentree in internetwereld

Peter Breuls
Lesbian Girl had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Na het Worldonline-debâcle is ex-WOL topvrouw Nina Brink enige tijd uit de publiciteit geweest, maar: ze is terug! Als mede-oprichter van internetbedrijf Renessence Ventures is zij een van de grote bazen van Freehosting.nl. De gratis hostingprovider werd vrijdag van de ondergang gered door LaDot, een dochterbedrijf van Renessence.

LaDot is vorig jaar mei opgericht door drie ex-topmensen van Worldonline, onderwie Nina Brink. Met LaDot willen Brink en haar mede-directeuren Europese bedrijven het internet op helpen.

LaDot gaat zich bezighouden met een breed pakket aan zogeheten e-services voor het MKB. De diensten van het overgenomen Freehosting zijn hier slechts een onderdeel van.

Dit heeft LaDot deze week op een persconferentie bekendgemaakt. Eigenlijk wilde het halfjaar oude bedrijf pas over een maand naar buiten komen met de plannen, maar door de plotselinge overname van het failliete Freehosting is het een en ander in een stroomversnelling terecht gekomen, aldus Eric Tolsma van LaDot.

Freehosting blijft in eerste instantie bestaan als merknaam binnen LaDot. Het aanbieden van gratis diensten, waarmee Freehosting snel marktleider wist te worden, zal echter geleidelijk verdwijnen.
Als particulieren die hun domein op naam van Freehosting hebben laten zetten, weg willen bij Freehosting, mogen ze hun domeinnaam meenemen, zo verzekert LaDot.