Dode en acht gewonden bij ongeluk A50

Chris (MrBig)
Op de snelweg A50 (Den Bosch - Nijmegen) is in de nacht van zondag op maandag bij een verkeersongeval een nog onbekende persoon om het leven gekomen. Zeven anderen raakten gewond en zijn overgebracht naar verschillende ziekenhuizen.
Een politievrouw uit Nijmegen die het verkeer wilde regelen is aangereden en brak een been. De slachtoffers zijn overgebracht naar ziekenhuizen in Nijmegen en Den Bosch.

Het ongeval gebeurde rond 01.00 uur ter hoogte van de provinciegrens tussen Noord-Brabant en Gelderland in de richting Nijmegen, en veroorzaakte een enorme ravage. Tussen Ravenstein en Nijmegen werd de snelweg over een lengte van zo'n 20 kilometer afgesloten. Omstreeks 02.30 uur werd de A50 weer vrijgegeven. Het verkeer is tot die tijd via de afslag Eindhoven-Ravestein omgeleid via binnenwegen.

Volgens de zegsman reden twee auto's ter hoogte van Ravenstein door nog onbekende oorzaak tegen elkaar. Diverse automobilisten stopten om hulp te verlenen. Een derde bestuurder reed vervolgens op de gebotste wagens. In welke auto het dodelijke slachtoffer zat, is volgens de politiewoordvoerder nog niet bekend. De identiteit van de slachtoffers is nog onbekend.