Terminator 3 krijgt 'sexy schurk'

Chris (MrBig)
Na een aantal slechte films, hoopt Arnold Schwarzenegger met het derde deel van 'Terminator' zijn langverwachte come-back te maken als cyborg. Het is nu al zeker dat 'Terminator 3' één van de duurste films ooit wordt. De film heeft een budget van maar liefst 210 miljoen dollar gekregen, dat is ruim 500 miljoen gulden.

De film 'Titanic' van regisseur James Cameron (die ook de regie deed voor deel 1 en 2 van de 'Terminator') is nu nog de duurste film ooit, maar deze kaskraker werd met 25 miljoen dollar minder gemaakt. Arnold Schwarzenegger is niet bang dat de kosten voor 'Terminator 3' nog hoger zullen uitvallen. "We kunnen best iets op een voetbalveld ergens filmen, dat hoeft niet zoveel te kosten."

Wat ook al bekend is, is dat Arnold Schwarzenegger het dit keer moet opnemen tegen een sexy vrouwelijke terminator. De spierbundel uit Oostenrijk is hier wel blij mee. "In de film 'X-Men' was er ook een vrouwelijke schurk en dat werkte goed. Onze sexy schurk wordt net zo aantrekkelijk en krijgt iets met mij". Wie de vrouwelijke Terminator gaat spelen, is nog niet bekend. Maar Carrie-Anne Moss ('The Matrix') staat bovenaan het lijstje van de producers.

Naast Arnold Schwarzenegger maakt ook Edward Furlong weer zijn opwachting in 'Terminator 3'. Furlong maakte zijn acteerdebuut in deel twee als de zoon van Sarah Connor. Linda Hamilton keert niet terug. De film 'Terminator 3' moet naar alle verwachting in 2002 uitkomen.