Manchester United begint met winst

Chris (MrBig)
Manchester United is de tweede ronde van de Champions League met een ruime zege begonnen. De Britten versloegen Panathinaikos thuis met 3-1. Manchester werd in de eerste helft weggespeeld, maar strafte de Griekse missers na rust keihard af.

AC Milan is de tweede ronde van de Champions League moeizaam beonnen. De Milanezen hielden Galatasaray in groep B ternauwernood op 2-2. De Braziliaanse scherpschutter Jardel en Hasan Sas scoorden voor rust voor de Turken, vlak na elkaar. Jardel volleyde met de linkervoet binnen, Sas kopte twee minuten later de tweede binnen. Na rust redden de Spanjaard Jose Mari en de Oekraïner Sjevtsjenko (strafschop) de thuisploeg voor een blamage.

Het Spaanse Deportivo la Coruna maakte een einde aan de fraaie reeks thuisoverwinningen van Paris St. Germain. De Fransen waren in de eerste ronde van de Champions League in Parc des Prinxes ongeslagen met twaalf goals voor, maar verloren ditmaal met 3-1.

In groep A van de Champions league heeft Valencia een simpele zege op Sturm Graz (2-0)geboekt . De Spanjaarden, vorig jaar finalist en deze editie in de eerste ronde ingedeeld met Heerenveen, waren oppermachtig via goals van de Noor Carew en Juan Sanchez. Graz schakelde in de voorronde van de Champions League Feyenoord uit.