Niet schrijven dus Koos weg?

Bastiaan (Komodo)
Vandaag hebben de bewoners van Big Brother de 'order' gekregen dat ze niet meer mogen schrijven. Dit is een van de basisregels van het programma, maar vrijwel vanaf het begin lapten de bewoners deze regel aan hun laars.

Van een veer maakten ze een pen en ook hebben ze zelf inkt geïmproviseerd. Al zes weken schrijven de bewoners geregeld op deze primitieve wijze en de afgelopen week hield Koos elke dag een 'dagboek' bij. Het bevel van Big Brother schoot bij hem dan ook in het verkeerde keelgat.

In eerste instantie dachten de bewoners aan de woorden van Ed: ze kwamen in opstand. De dagboekkamer werd meerdere keren bezocht en Koos deed ook een voorstel. Hij wilde het schrijfgerei best inleveren, maar dan zou hij wel elke dag een half uur in de dagboekkamer komen om te schrijven.

Helaas, dit vond Big Brother niet goed en dus is Koos boos. Het ging net weer een beetje goed met hem; het schrijven was zijn houvast. Nu deze houvast weg is, heeft hij gezegd dat hij aanstaande donderdag wil vertrekken.