Guns N Roses weer klaar voor optreden

Chris (MrBig)
R@b had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Volgens het muziekblad Rolling Stone is hardrockzanger Axl Rose klaar om opnieuw voor het voetlicht te treden. Naar verluidt staat hij in januari met zijn hertimmerde band Guns N' Roses op het festival 'Rock in Rio for a Better World', dat loopt van 12 tot 21 januari.

Op deze site is inmiddels te lezen dat de band bevestigd heeft dat ze daar komen. Guns N' Roses zal op 14 januari nieuw en oud materiaal spelen in Rio. Andere namen op de affiche zijn R.E.M., Neil Young, Britney Spears, 'N Sync, Sheryl Crow, the Red Hot Chili Peppers, Beck, the Foo Fighters, Iron Maiden, James Taylor en nog veel meer.

Het optreden in Rio zal het eerste live-concert van Guns N' Roses zijn in zeven jaar. Behalve stichter Axl Rose zijn er geen originele leden meer bij de band. Over 'Chinese Democracy', het album waar Axl al vijf jaar aan schaaft, is niks officieels bekend, maar de Braziliaanse krant O Globo schrijft dat de langverwachte plaat in januari wordt uitgebracht.

Het enige nieuwe Guns N' Roses-nummer dat het publiek de voorbije vijf jaar te horen kreeg, was 'Oh My God' op de soundtrack van de film 'End Of Days' in 1999.