Vamos, snel de bus uit !

DannyM
Seki volgt na Jop de weg naar de muziekwereld.
Hij heeft zijn eigen cd-single opgenomen: Vamos, snel de bus uit !


De cd komt hoogstwaarschijnlijk morgen uit, en mocht hij niet te vinden zijn in de cd-winkel, dan durf ik te wedden dat hij ergens anders (zie: nap....) te vinden is.

Seki probeert op deze manier zijn gedachtegang over SBS6 en daarmee ook De Bus duidelijk te maken.

Op de fanclub wordt goed duidelijk gemaakt dat hoe Seki in de bus is neergezet, niet zo is als in het echt, ik citeer:


"Seki werd, naar eigen zeggen, door de producenten en de regie vertelt wat hij moest doen om het programma interessant te houden voor de kijkers. Zijn "woedeuitbarstingen" waren daar het belangrijkste deel van. Fons van Westerloo zei immers al bij aanvang van het programma, dat Seki de katalysator van "de Bus" zou moeten worden....
Aangezien hogere kijkcijfers ook zorgden voor een hogere jackpot, werd daar volop aan meegewerkt door Seki en de andere passagiers.
Pas toen Seki de gevolgen kon overzien van het door hem op verzoek vertoonde gedrag in de vorm van de aan hem gepresenteerde gele kaart, wilde hij zijn andere kant laten zien.
De kant die maar weinig mensen van het grote publiek kennen. De normale Seki die ook gewoon normaal een conversatie kan voeren, zonder daarbij in schelden te moeten vervallen. De gewone Seki zoals er zoveel gewone mensen zijn...."

"Gelukkig viel het achteraf allemaal nogal mee en kreeg Seki alsnog zijn borg terug plus een bedrag van fl 7500,- als een compensatie voor zijn voortijdig vertrek uit "de Bus".
Seki had echter veel liever gezien dat de waarheid omtrent zijn zogenaamde 'criminele verleden' op tafel kwam, want dat was hem meer waard dan welk geldbedrag dan ook."




Ook mocht de Seki fanclub niet naar de live uitzending, de finale, als de single van Seki een suc6 wordt, is dit wel hele slechte publiciteit voor SBS.

Voor de geinterreseerden, je kan hier een demo ophalen:

In real-audio formaat (klik op "links")
In WMA formaat (354k)

Het swingt best wel...