Pikante interviews verzonnen

Danny (FOS4)
zetabit had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een in Hollywood wonende Zwitserse journalist wist een tijd lang pikante interviews af te nemen van filmsterren. Sharon Stone vertelde hem haar geheime fantasieën, Courtney Love vertelde haar diepste gevoelens en Brad Pitt zou verklaard hebben niet veel tijd te steken in zijn lichaamsverzorging.
Deze interviews haalden de voorpagina's in voornamelijk Europese magazines en de verslaggever had inmiddels al een biografie over Sharon Stone geschreven.

Achteraf blijkt dat de interviewer alle gedetailleerde verhalen uit zijn duim zoog. Hij verdedigt zichzelf nu dat het een "vrije kunstvorm" is en "Het was voor de show".

Hij viel door de mand toen hij het in een zogenaamd interview met Courtney Love wel erg bond maakte. Courtney zou uitspraken gemaakt hebben als "Minotauruses are eating the genitals of the moon" en "There are seagulls on the Riviera, slurping ice-cooled gin and tonics". Dat ging volgens collega's wel erg ver, waarna ze wel eens wilden weten hoe hij zulke interviews voor elkaar kreeg.

Sja, sappige verhaaltjes verkopen wel goed.