Stern zegt sorry tegen Spielberg

Danny (FOS4)
Het gebeurd maar zelden dat enfent-terrible van de Amerikaanse radio, Howard Stern, zijn excuses aanbiedt voor iets dat hij heeft gezegd of gedaan.
Stern viel regisseur Steven Spielberg behoorlijk aan omdat hij van een luisteraar te horen had gekregen dat Spielberg hem op een late night talkshow compleet had afgekraakt. Spielberg zou hebben gezegd dat de DJ geen schijn van kans had om het ooit in Hollywood te maken en hij zou de spot hebben gedreven met "Private Parts", een film die het levensverhaal van Howard Stern volgt en die, eigenlijk onterecht, behoorlijk flopte in de VS.

Stern werd woest en begon tijdens de uitzending te schelden op Spielberg en eiste dat Spielberg 'm zou bellen om zijn excuses aan te bieden.

Toen later bleek dat het bericht een grapje was van de luisteraar en Spielberg geen tv-verschijningen had gehad vanwege zijn werk aan de film A.I. (Artificial Intelligence) kon Stern niet anders dan voor het eerst in de geschiedenis van zijn radio show zijn oprechte excuses aanbieden.

Vervelend voor onze howie, maar ach, soms moet je je woorden nou eenmaal inslikken.. Het heeft nog lang geduurd