Tv-show Duitse BB-ster

Joost ([Efink])
The Animated Gif*Friends meldden ons via de newssubmit het volgende:

De absolute ster van de Duitse versie van Big Brother is Zlatko. De 24-jarige man krijgt zelfs een eigen televisieshow. Met de serie 'Zlatkos Wereld' haakt omroep RTL2 in op de populariteit van de bekendste Big Brother-deelnemer. RTL2 besloot tot de reeks docusoaps, nadat Zlatko afgelopen zondag het BB-huis had moeten verlaten.

Zlatko Trpkovski (gezondheid ), een Zuid-Duitser van Macedonische afkomst, ontwikkelde zich de afgelopen weken tot de meest omstreden kandidaat van Big Brother. Voor z'n tegenstanders was de spierbundel met zijn oorringen en tatoeëringen een patser. Hij werd bijna elke week door medekandidaten en geïrriteerde kijkers genoemd als de deelnemer die behoorde te vertrekken. Een soort Seki dus...

Zijn grenzeloze naïiteit ("Wie is Shakespeare?") maakte hem echter ook erg geliefd. Recensenten vroegen zich in grote krantenartikelen af of die domheid echt is, of gespeeld. In ieder geval wordt 'Sladdi', zo is zijn koosnaampje, een gouden toekomst als reclamefiguur voorspeld.

Maarja, dat bleek met Ruudje Knuffeleh achteraf ook nog wel mee te vallen, toch?