De BUS verlaat nu al Den Haag!

Joost ([Efink])
De BUS in vanochtend uit Den Haag vertrokken! Het is nog niet bekend waar de BUS naar toe gaat. Het voertuig zou oorspronkelijk tot en met komend weekeinde in Den Haag blijven. De BUS stond op het dak van Megastore, een groot gebouw dat dit voorjaar wordt opgeleverd. De afgelopen dagen deden zich veel ongeregeldheden voor rond de locatie, zo ook gisteravond. Zondagnacht werd de BUS bestookt met lawinepijlen en stenen. De politie verrichtte daarbij vier arrestaties.
Inmiddels rijdt De BUS weer. Het gevaarte is van het dak afgehaald. Het was even wachten op de speciale hijskraan, maar daarna is de BUS zonder problemen naar beneden getakeld. Door deze omstandigheden is de livestream op de site voorlopig niet beschikbaar. De verwachting is dat de stream vanavond weer in de lucht is. Ook de dagelijkse chatsessie is uitgesteld.

Mocht iemand eerder weten dan wij, waar de BUS nu heen gaat, meldt dat dan op de newssubmit!

De passagiers hebben volgens de redactie van de BUS weinig gemerkt van de onrust rond de bus. De passagiers zijn maandagavond wel ingelicht over wat er is gebeurd.

Op de BUS-site staat, dat na het plotselinge vertrek van de BUS uit Den Haag de spijtbetuigingen van teleurgestelde Haagse BUSfans met bakken tegelijk binnenkomen. Velen kunnen het wangedrag van de plaatsgenoten, aanleiding tot de gedwongen verhuizing, maar moeilijk begrijpen.


Met dank aan Metten, GRiM, Campista, Yokiİ en Dimitri, die dit snel meldden!