Mobiele tandarts opgepakt

Joost ([Efink])
Politie uit Florida heeft een man opgepakt die ervan verdacht wordt een illegale tandartspraktijk te bedrijven vanuit zijn 20 jaar oude Ford Mustang. De verdachte, Oscar Alfredo Lopez, gebruikte zelfgemaakte boren (ongesteriliseerd) en had, in z'n met roestige auto-onderdelen bestrooide appartement, een eigen laboratorium gemaakt. Lopez werd gearresteerd toen een undercover agent hem vroeg een rotte tand weg te halen. Nog voordat er een tandje was getrokken, stormde de politie binnen en arresteerde hem De politie had de valsstrik gezet nadat ze telefoontjes binnen kregen over iemand die tankundig en medisch werk deed in z'n auto, zo zei de politie.

De man had vooral klanten in de arme wijken van Miami. Daar vonden de meeste mensen de 30 tot 60 dollar, die hij vroeg voor de behandeling, een koopje.

Lopez wordt nu vervolgd voor het houden van een tandartspraktijk zonder vergunning, het illegaal hebben van de verdovende drugs en het runnen van een ongeregistreerd tandheelkundig laboratorium. Volgens de man zelf is hij één van de vele illegale tandartsen in Miami. Vorig jaar werd er ook al een vrouw opgepakt, met een praktijk in haar vervallen garage...

Vreemde lui die Amerikanen