Marjo & Tweede Fase staking...

Marjolein (Aphrodite)
Ik was samen met Chainsaw aka Tony en twee vriendinnen naar het Malieveld gegaan. Wat ik ervan vond?? Aan het begin leek het veel op Parkpop, slechte band om ons bezig te houden, veel alto's en een paar blowtjes, en ook bier, alsof dat stoer is. Kijk hoe volwassen we zijn..

Toen was het nog grappig, toen was het nog niet koud. Om een uur zou alles beginnen, het bandje begon te spelen, en om twee uur zou die muts langskomen. Dat stuk heb ik niet eens gezien. Omdat het nogal koud was en wij onze vrienden niet meer konden vinden, zijn we maar richting onze fietsen gegaan. Toen kwamen we in een stroom van leerlingen terecht omdat ineens massaal heel veel mensen weggingen, allemaal richting Binnenhof. We zijn maar meegelopen. Veel gedonder, toen kwamen we op het BInnenhof. Een zooitje, er is maar een woord voor: triest, behoorlijk triest.

Er werd met eieren gegooid naar de raampjes op het Binnenhof, een raampje werd zelfs ingegooid, auto's werden omver geragd en het sloeg allemaal nergens op, zelfs Paul Rosenmuller en de staatssecretaris Adelmund werden bekogeld met eieren en blikjes. De politie en de ME kwamen regelmatig langsgerend om mensen tegen te houden. Waar waren we mee bezig? Zo bereik je toch niets ???

Het was op het 16 uur nieuws van NL3. Het zag er zo zielig uit, we leken wel allemaal hooligans. Hier bereik je toch niets mee?

Net was het trouwens ook op het RTL 4 nieuws, en toch vind ik het niets, de rotzooi die de media laat zien, en ook de rotzooi die die gasten ervan gemaakt hebben. Het staat heel erg volwassen als je ministers gaat bekogelen met eieren. Ik neem het de Tweede KAmer niet kwalijk als ze 16 december
niets aan de Tweede Fase gaan veranderen.

De staking vond ik dus helemaal niet geslaagd. Ik ben blij dat ik om 14.30 weg was gegaan anders had ik mooi in de verkeerde stroom gezeten. Ik vind het dus helemaal niet normaal, hoe sommige leerlingen zich gedragen hebben.

Ik heb er maar een woord voor: TRIEST !!!

Waar was iedereen in godsnaam mee bezig, het was meer een clubje mensen wat naar Den Haag kwam om te stad te verrampeneren dan om te laten zien dat de Tweede Fase niet werkt. We hebben in ieder geval wel laten zien dat we de zelfstandigheid niet aankunnen van de Tweede Fase, dat is wel duidelijk gemaakt door alle relletjes enzo.

Maar of het werkt ???