Woede over mislukte inval big-brother

Jaapf (J2)
De (mislukte) inval van Willibrord Fréquin heeft geleid tot ruzie Joop van den Ende en John de Mol jr.

"Een mislukte inval van Willibrord Fréquin per parachute op het Big Brother-terrein in Almere-Buiten heeft gisteren geleid tot een rel tussen producent Joop van den Ende, verantwoordelijk voor Fréquins programma, en Big Brother-maker John de Mol jr. Bovendien is de politie Almere, die haar handen vol heeft aan indringers in het Big Brother-huis, woedend na dit nieuwste incident.

Fréquins stunt mislukte weliswaar, maar leidde tot de nodige consternatie. Hij maakte 's ochtends een tandemsprong met een andere parachutist, maar landde even buiten de omheinde tuin. Toen Fréquin over het hek naar binnen wilde klauteren, werd hij door enkele potige bewakers van het studiocomplex aan zijn benen teruggetrokken.

Twee andere parachutisten, Martijn van Dam en Wieger Volstra, kwamen wel goed in de Big Brother-tuin terecht. Voordat de programmaleiding kon ingrijpen, maakten zij kennis met de verbouwereerde bewoners. "We werden met open armen ontvangen", grijnst Martijn. "De bewoners beschouwden onze komst als een welkome afwisseling."
"

klik hier voor het hele bericht