FOK! Wat een weer: regen en buien, vanavond droog

weerbanner (Foto: FOK.nl)


Goedemorgen!

Vanochtend is het half tot zwaar bewolkt en valt er in het uiterste (zuid)oosten eerst nog wat regen. In de loop van de ochtend maakt het westen en midden kans op een enkele bui. De wind is matig en komt uit het zuidwesten.

Vanmiddag is er af en toe zon. In de oostelijke helft komen enkele buien voor, mogelijk met onweer. Later in de middag breekt de zon van het westen uit steeds vaker door. De maximumtemperatuur ligt rond 21°C. Aan de westkust is de wind vrij krachtig.

Vanavond zijn er perioden met zon en is het op de meeste plaatsen droog. De zuidwestenwind is matig, later in de avond staat er landinwaarts weinig wind.

Vannacht kan er in het uiterste zuidoosten wat regen vallen. Verder is het droog. De minimumtemperatuur ligt rond 15°C. Landinwaarts is er weinig wind. Aan de kust en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het zuidwesten. (Bron: KNMI)

Tot morgen!

Donkere wolken naderen Winterswijk (Foto: Anouk)
Donkere wolken naderen Winterswijk (Foto: Anouk)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.