FOK! Wat een weer: op de meeste plaatsen droog

herfstbanner

Goede morgen!

Waarschuwing:
In het oosten van Noord-Brabant en in Limburg komt plaatselijk dichte mist voor met een zicht van minder dan 200 meter. Verkeer en buitenactiviteiten kunnen hiervan hinder ondervinden. De plaatselijke dichte mist verdwijnt aan het begin van de ochtend.

geel21-11 (Foto: knmi)

Vanochtend is het bewolkt en aan de kust is er plaatselijk een bui. In het zuidoosten kan het eerst nog mistig zijn. In het noorden breekt later de zon steeds vaker door. De noordenwind is aan zee vrij krachtig, boven land matig.

Vanmiddag is het in het binnenland bewolkt met af en toe lichte (mot)regen. In de kustprovincies is er meer ruimte voor de zon. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De maximumtemperatuur ligt tussen 8°C in het noordoosten en 11°C in Zeeland. De wind uit het noordoosten is boven land matig, aan zee af en toe vrij krachtig.

Vanavond blijft het droog. Het koelt snel af met aan het einde van de avond in het noordoosten temperaturen iets boven het vriespunt. De noordoostenwind is aan zee eerst nog vrij krachtig, maar neemt geleidelijk af naar matig. Boven land staat er weinig wind.

Komende nacht is het droog en in het oosten en zuiden kan er mist ontstaan. In het noordwestelijk kustgebied kan er een enkele lichte bui van zee binnendrijven. Landinwaarts gaat het licht vriezen, in de kustgebieden blijft de temperatuur enkele graden boven nul. Er staat weinig wind, langs de kust en op het IJsselmeer staat er een matige wind uit een oostelijke richting.

Tot morgen!

                   

De zon scheen even terug in Lauwersoog (Foto: bondage)
De zon scheen even terug in Lauwersoog (Foto: bondage)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.