Nieuwe Xbox titels aangekondigd voor Game Pass voor de tweede helft van oktober

Microsoft voegt voor de tweede golf in oktober alweer een aantal nieuwe titels toe aan hun Game Pass bibliotheek. Vanaf vandaag is Like A Dragon: Ishin! voor cloud, console en pc beschikbaar en later in de week staat nog F1 Manager 2023 voor 19 oktober gepland. Dat is nog niet alles.

Voor volgende week 24 oktober staat de opvolger van de populaire Citybuilder, Cities: Skylines II als Day One release voor de pc gepland. De game beloofd een diepere ervaring in simulatie, een betere levendige economie en meer realistische features in een wereld waarbij het bouwen van de wereld geen limieten kent.

Xbox GamePass Oct 2023


Daarnaast staan er nog Frog Detective: The Entire Mystery (cloud, console, pc), Mineko's Night Market (cloud, console en pc) en de remake van de klassieker Dead Space (cloud, pc, console via EA play of Game Pass Ultimate) voor 26 oktober op de agenda. En tenslotte staan er voor 31 oktober Headbangers: Rhythm Royale (cloud, console, pc) en Jusant (cloud, console, pc) op het programma, beide zijn ook Day One titels op Game Pass.

Helaas verdwijnen er ook een aantal games binnenkort van Game Pass. Na 31 oktober zijn de volgende titels niet meer beschikbaar:

  • Gunfire Reborn (cloud, console, pc)
  • Kill It With Fire (cloud, console, pc)
  • Persona 5 Royal (cloud, console, pc)
  • Signalis (cloud, console, pc)
  • Solasta Crown of the Magister (cloud, console, pc)

De games zijn tijdelijk nog wel met 20% korting aan te schaffen via de Xbox Store. Speel ze nog zolang je kan.