Red Bulls blijven moeizaam gaan in Singapore, Ferrari snel

Op het Marina Bay Street Circuit is zaterdagochtend de derde en laatste vrije training verreden voor de Grand Prix van Singapore. Dat leverde wederom een Ferrari op de eerste plek op, terwijl de Red Bulls het opnieuw moeilijk hadden.

Max Verstappen kende al geen lekkere vrijdag, net als teamgenoot Sergio Perez, zaterdag ging het niet heel veel beter. De wereldkampioen noteerde uiteindelijk wel de vierde tijd, hij klaagde vooral over constante schakelproblemen, die de Nederlander onacceptabel noemde.

Bij Perez ging het vooral over de algehele wegligging, die net als op vrijdag simpelweg niet in orde was. Waar Red Bull flink moet sleutelen voor de kwalificatie, is Ferrari lekker bezig: Carlos Sainz noteerde de snelste tijd van het hele weekeinde, terwijl Mercedes-coureur George Russell op minder dan een tiende van een seconde volgde, voor Lando Norris en Verstappen.

De kwalificatie in Singapore begint zaterdag om 15.00 uur Nederlandse tijd, de uitslag van de derde training is hier te vinden.