Sega onthult nieuwe trailer voor Sonic Superstars

Sega heeft bij de Nintendo Direct stream een nieuwe trailer laten zien voor Sonic SuperstarsSonic Superstars is een nieuwe platformer die voor het eerst in de serie tot en met vier speler lokale co-op mogelijk maakt.

In Sonic Superstars gaan Sonic, Tails, Knuckles en Amy weer op missie om de Chaos Emeralds te vinden in hun strijd tegen Doctor Eggman. Ze hebben allemaal hun eigen vaardigheden. Zo is Sonic uiteraard supersnel, kan Tails vliegen met zijn staart, Knuckles kan zweven en klimmen en Amy beschikt over een hamer waarmee ze door vijanden en muren heen kan breken.

Er zijn 12 nieuwe speelbare zones, allemaal in de oude Sega-stijl. Sonic Superstars is dus geen 3D-game zoals de laatste Sonic-iteratie, maar probeert zowel de oude Sega-fans als het jongere publiek te trekken. Sonic Superstars is met 4 spelers op 1 console te spelen en belooft dus een hoop gezellige uren met zijn allen op de bank. Sonic Superstars komt dit jaar herfst nog uit voor Nintendo Switch, Playstation 4 en 5, Xbox Series X|S en PC.