Trailer seizoen 6 Black Mirror vrijgegeven

Netflix deelt nieuwe beelden van het langverwachte zesde seizoen van de duistere en satirische serie Black Mirror, gecreëerd door Charlie Brooker. Het belooft nog onvoorspelbaarder, verrassender en meer grensverleggend te worden dan ooit tevoren. Black Mirror seizoen 6 bestaat uit vijf afleveringen en is vanaf 15 juni exclusief beschikbaar op Netflix.

Over de afleveringen:

AFLEVERING 1: JOAN IS AWFUL
Een vrouw is verbijsterd wanneer ze ontdekt dat een wereldwijd streamingplatform een dramaserie lanceert dat gebaseerd is op haar leven en waarin ze wordt vertolkt door Hollywoodster Salma Hayek.

AFLEVERING 2: LOCH HENRY
Een jong stel reist af naar een rustig Schots stadje om te beginnen aan een serieuze natuurfilm, maar wordt afgeleid door een spannend lokaal verhaal dat verband houdt met schokkende gebeurtenissen uit het verleden.

AFLEVERING 3: BEYOND THE SEA
In een alternatief 1969 worstelen twee mannen tijdens een gevaarlijke high-tech missie met de gevolgen van een onvoorstelbare tragedie.

AFLEVERING 4: MAZEY DAY
Een onzekere beroemdheid wordt belaagd door paparazzi terwijl ze probeert om te gaan met de nasleep van een hit-and-run incident.

AFLEVERING 5: DEMON 79
Noord-Engeland, 1979. Een verlegen verkoopassistent krijgt te horen dat ze vreselijke daden moet plegen om een ramp te voorkomen.

De trailer: