NASCAR-coureur Larson domineert All-Star Race en pakt één miljoen dollar

Voor de liefhebber keren we nog even terug naar de zondagavond en wel naar de historische North Wilkesboro Speedway. Daar kwam de topklasse van de NASCAR in 1996 voor het laatst, maar de boel is stevig gerenoveerd en één van de oude klassiekers keerde terug voor de All-Star Race, waarin een select gezelschap coureurs streed om één miljoen dollar.

We begonnen met Daniel Suarez en Chris Buescher op de eerste rij, gevolgd door Joey Logano, Austin Dillon, Chase Briscoe, William Byron, Christopher Bell en Brad Keselowski. Al vrij snel werd Ricky Stenhouse in de rondte getikt door Erik Jones, wat voor een caution zorgde.

Na de korte onderbreking kwam Kyle Larson lekker op dreef en na dik vijftig ronden pakte hij de leiding over. Hij domineerde vervolgens tot de competition caution, die na honderd van de tweehonderd ronden iedereen de gelegenheid gaf om een vers setje banden te halen.

Ook na de competition caution leek er geen maat op Larson te staan en met vijftig ronden te gaan had hij de touwtjes zeer stevig in handen. Daar kwam ook geen verandering meer in en misschien wel de meest gezapige All-Star Race in jaren werd ogenschijnlijk zonder moeite gewonnen door Larson, inclusief de één miljoen dollar - het was de derde All-Starzege voor Larson.